Blogger Backgrounds

Followers

02/10/2011

Hadiah Yg sudah trlambat.....

Views
korang taw x.. xtaw kn... huhuhu.. taw2 kn je la.. 
ak skrng masih lg dlm pncrian hadiah brthday utk BF ak yg da bbrape bln berbln berbln lpas la.. 
aish brape bnyak bln da... 
kirenya hadiah ni da basi la... 



bkn ak sngaje bg lambt hadiah die tp ada kesilapn N kesulitan skit.. 
ak ada cite kt blog ni mngenai hadiah 2... 
ak nk wat suprise sbnrnya pd die.. kitorang ni jauh jadi nk suprisenya ak nk gune la abng posmen... 



ak bli hadiah 2 dri FB da bayr pun.. last2 tut tut ada maslh skit akk 2 kate brngnya xdpt dri supplier.. huhu..
mngis n mraung ak kt situ (dalam ati je la) sgala plan mcm xmnjadi.. 
bkn mcm.. memng xmnjdi pun... 



nk salah kn akk 2 pun xbole, die pun ngh pening ape yg trjadi pada die.. sian akk ni.. 
2 mgkin pngjaran bg die  n pngajarn ak juge la.. huhuhu..


last2 ak britaw je la kt BF ak,  sbb BF ak ni asyk tnya hadiah B xde ke.. huhuhu.. 
cian die tnggu hadiah dri sayng die.. hihihi.. 
ak britaw ada bli die hadiah tp ada maslh skit... 
lpas die taw ada maslh N hadiah ape ak nk bli die suh ambik blik duet 2 smula..



ak minta la duet kt akk 2 N alhamdulillah dapt blik duet ak smula ari jumaat ari 2.. 
Walaupn brbulan2 nk  dapt duetnya.. 
ak faham akk ni nk bg blik bkn ak sorng je tp ramai..
Nasib baek akk ni sorng yg jujur N amanah


Brblik pada cite yg asal..
BF ak suh bli laen.. siap request lg hadiah ape yg die nk dri ak sbnrnya.. 
amboi2 die plk yg nk plih eh.. siap tnjuk kt wall FB die lg...
korang tngk eh ape yg die request..







Ewah2 jam rupenya..
die kate nnti bile die pkai die akn tringt kt ak..
die nk pkai tiap2 ari..
ooohhh sweetnya.. ye la 2..hihihi..
Ye la B nnti ayng blikan eh... nnti xbli majok plak.. hihihi gurau je..
Tnggu ye sayng...
Tp bkn jam sbji mcm b nk 2 eh tp seakan sama la... huhuhu
special lg...

P/S : Luv  u syng........

4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

x kesah hadiah ape,yg penting ikhlas...
huhuhuhhu

miedah_Blurr said...

btul2... :) tnggl nk antar barangnya je pd die...

AgusSetya said...

salam kenal dan singgah sini

miedah_Blurr said...

salam prknln juge.. rajin2 la singgah sni :)